Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
Begravelses Service
titleName

Begravelses Service

Begravelses Service – Din begravelsesrådgiver

Begravelses Service er en bedemandsforretning, der ligesom alle andre bedmænd arrangerer begravelser og bisættelser. Vi foretrækker dog at kalde os selv for begravelsesrådgiverer, da vi mener, at hele kernen bag at være bedemand, går ud på at rådgive de efterladte bedst muligt. Det er nemlig vigtigt, at de efterladte får mulighed for at få sagt farvel til deres elskede på den måde, de ønsker det.

Vi har lagt alt den information, der er værd at vide om os som bedemænd, og hvad vi kan hjælpe med, ud på nettet, så du har mulighed for at vælge os fra eller til inden for hjemmets fire vægge, i ro og mag.

Besøg vores hjemmeside via linket længere nede på siden.

Ellers kan du læse mere om os på disse sider:

 

Begravelses Service er tilgængelig på hele Sjælland – Du kan finde kompetent rådgivning, og vi er altid klar til at tale om de svære emner. Vi arbejder med døden hver dag – og selvom det aldrig bliver nemt, så kan vi guide dig og dine kære til forståelse og accept af situationen. Det kan være svært at finde rundt i et følelsesvirvar af sorg, frustrationer og opgivenhed. Men vores kompetente medarbejdere står altid klar med en åben dør. Du kan blandt andet finde os i

Hellerup

København

Amager

Søborg

Rødovre

Frederiksberg

Adresse

Adresse:

Smallegade 38b, 2000 Frederiksberg

Telefon:
Kontakt firmaet