Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
BalderClothes
titleName

BalderClothes

BalderClothes har siden 2014 fokuseret på at udvikle det flotteste moderigtige tøj til den moderne mand. Dette har været ambitionen med fokus på en konkurrencedygtig pris, således alle kan være med. Vores skjorter er designet i en Tailormade kollektion og en Signature kollektion. Vi forhandler egne produkter der er udviklet i dansk design, af en professionel skrædder der har håndsyet de mange detaljer.

Udover vores store udvalg af skjorter forhandler vi også shorts. Disse er udviklet og designet med fokus på komfortabilitet i et lækkert og flot udseende. Du vil med disse shorts fra BalderClothes have shorts du både kan benytte til fest, dagligdag, eller arbejdet de varme sommerdage. Foruden disse produkter har vi nogle lækre Poloer som sidder super godt, fremstillet i lækkert materiale, der passer perfekt til sommeraftenen, eller under en cardigan.

Sidst men ikke mindst har vi vores mange accessories der dækker over vores håndsyede silkeslips, slipsenåle, strømper, og vores best seller som er skjorteholderen. Men en skjorteholder vil du aldrig mere skulle tænke over om skjorten ryger op af dine bukser når du bevæger dig rundt i dagligdagen, på arbejdet, eller bare gerne vil kunne feste natten lang uden at skulle være begrænset på dansegulvet af en skjorte der ryger op hele tiden.

Vi har lynhurtig levering og kan altid kontaktes på enten mail eller telefon hvis der skulle være nogle spørgsmål.

Adresse

Adresse:

Jeppe Åkjærs Vej 35

Telefon:

-

Åbningstider

Mandag

09-17

Tirsdag

09-17

Onsdag

09-17

Torsdag

09-17

Fredag

09-17

Lørdag

09-17

Søndag

09-17