Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
BabyAisle
titleName

BabyAisle

BabyAisle har eksisteret i mere end tyve år, og har solgt produkter til børn og forældre i store dele af Europa i flere årtier, og har produkter fra babyen er nyfødt. Du finder eksempelvis et stort udvalg af barnevogne, autostole, klapvogne til babysenge og alt andet til barnet.

Det er ikke nogen hemmelig, at det er dyrt at få børn, og det koster mange tusinde kroner at købe alt det udstyr der skal til, og det kan derfor godt betale sig at se sig om, efter hvor man kan finde de bedste priser, og et af de steder, hvor man kan spare mange penge, er på de store ting som klapvogn, barnevogn, autostol og lignende.

Virksomheden BabyAisle befinder sig i Polen, hvor lageret også er, hvilket betyder, at de kan tilbyde nogle priser, der er langt under dem, de fleste kender fra de danske butikker. Produkterne og kvaliteten er naturligvis helt de samme, som du er vant. Der er hurtig levering, og bestiller du for mere end 1000 kroner, er fragten gratis. Skulle der mod forventning være problemer med produktet, kan du naturligvis sende det retur.

Adresse

Adresse:

44-109 Gliwice, Polen Gustawa Eiffel'a 10

Telefon: