Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
Bålfade.dk
titleName

Bålfade.dk

Vi er en hjemmeside, som skriver om alt om bålfade. Vi har indlæg om hvordan du laver et bål, samt, hvordan du laver mad over dette bål. Derudover, kommer vi med bud på opskrifter på mad, som kan laves over bål. Vi forsøger hele tiden at udvide vores sortiment af indlæg med ting, som vi mener har relevans for brugeren.

Hos bålfade.dk mener vi ikke, at der er nok information på nettet om bålfade. Vi har derfor valgt at gøre noget ved det, ved at oprette denne hjemmeside. Yderligere går vi meget op i at brugeren får det bedst mulige information og udstyr. Derfor henviser vi med glæde til andre hjemmesider, hvis vi mener de sælger det bedste udstyr eller lignende. Vi går derfor meget op i gennemsigtighed, samt at det er brugeren, som er i fokus. Vi går derudover også meget op i samspil med brugeren, så vi tjekker kommentarerne hver dag, for at se, om der er nogle spørgsmål.

Vi laver som sagt indlæg om alt fra, hvordan du opbygger et bål, til hvilket mad du kan lave over bål. Derudover dækker vi måltider til alle tidspunkter på dagen. Det betyder, at vi både har indlæg om morgenmad og dessert, samt alt ind imellem disse. Vi dækker derfor hele dagens måltider.

Adresse

Adresse:

C. A. Olesens Gade 4

Telefon:

-