Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
Arono
titleName

Arono

Hos Arono ved vi godt, at det er svært at gennemføre et vægttab. Rigtig svært. Det er hurtigt at komme i gang, og i starten går alt godt – men efter et par uger begynder det at blive svært at holde motivationen oppe. Og de gamle vaner dukker op igen.

Hvis du kender til dette scenarie, er du ikke den eneste. En stor undersøgelse fra King’s College London med knap 300.000 deltagere påviste, at kun 1 ud af 156 mennesker, der forsøger at tabe vægt, lykkes med det. Jo højere BMI, jo dårligere er oddsene. De sker jævntligt, at en person lykkes med at tabe op til 5% vægt – men desværre er det meget meget få, der holder den nye vægt over 2-3 år.

Men det kan lade sig gøre. Og det er det, vi arbejder for i Arono. Arono er en app med en personlig kostplan samt træningsprogram, der guider dig til lige præcis, hvad du skal gøre for at nå din målvægt. Hvad du skal købe ind, hvad du skal spise hvornår, hvilke træningsøvelser du skal bruge til at forbrænde kalorier m.m. Målet er at guide hele vejen og gøre – et ellers uoverskueligt vægttab – så overskueligt som muligt.

Kost- og træningsplanen er baseret på dine personlige informationer (højde, vægt, alder, køn, kostvaner, motionsvaner). Den skræddersyes til dig, din krop, din livsstil og dit store mål. Du kan finde Arono i App Store og Google Play.

Mange af vores brugere bliver overrasket over, hvor stor en forskel det gør at have alt planlagt for sig. Det kræver stadig hårdt arbejde at lykkes med et vægttab, men vi vil påstå, at det ikke bliver lettere end med Arono.

Adresse

Adresse:

Porcelænshaven 26

Telefon:
Email:

-

Web: