Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
Alterna Huse
titleName

Alterna Huse

Alterna Huse har siden 1979 bygget kvalitetssikre typehuse for danske familie, som ønsker funktionalitet og kvalitet uden at gå på kompromis med personlighed og individuelle ønsker og behov. Alterna Huse ved, hvor mange tanker og bekymringer kunderne står med, når du skal vælge hustype, materiale og størrelse. Derfor stræber Alterna Huse altid efter at gøre processen så nem og overskuelig, så kunden føler sig tryg i situationen.

Med mange års erfaring er alle kunder garanteret den bedste og med mest kvalitetssikre vejledning til deres drømmehus.

Virksomheden er 100 procent familieejet, hvorfor passionen og lidenskaben for husbyggeri lægger tæt, når de rådgiver kunder til at nå de bedste resultater.

Typehuse

Alterna Huse er eksperter inden for opførelse af typehuse. Typehuse har stort potentiale til at blive både unikke og personlige, ligesom arkitektegnede huse. Hos Alterna Huse tilbyder de et bredt udvalg at typehuse, som alle har deres egne fordele og muligheder. Det gælder blandt andet, vinkelhuse, længehuse, H-huse og knækhuse.

Kampagnehuse

Syntes man, at processen er uoverskuelig, kan kampagnehuse være en rigtig værdifuld løsning. Her er der tale om forudbestemte planløsninger og materialer, som håndværkerne har god erfaring med. Derfor bliver prisen automatisk også billigere.

Kampagnehuse holder samme standard som virksomhedens modeller. Den eneste forskel er, at opførelsen ofte foregår hurtigere, fordi håndværkerne har erfaring med planløsningen, og det er noget, som virksomheden ved virker.

Udstillingshuse

Nogle gange kan det være svært at forestille sig noget, som ikke er der. Derfor prioriterer Alterna Huse at bygge udstillingshuse med jævne mellemrum, så potentielle kunder har mulighed for at opleve “det gode håndværk” helt tæt på. Det giver mulighed for at blive bekendt med hustypen og materialerne.

Adresse

Adresse:

Nr. Hostrupvej 20, Apt. No. or Suite No.

Telefon: