Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
Alpo Group
titleName

Alpo Group

Leder du efter trægulv i høj kvalitet, uden at gå på kompromis, kan Alpo Group varmt anbefales. Her kan du nemlig få plankegulv eller sildebensparket i nogle af de bedste kvaliteter. De har sørget for at gøre deres forretning så simpel som muligt, så du kan spare penge, når du handler hos dem. Den gode pris går hverken ud over produkterne eller den service, som bliver leveret. De har meget fokus på at kunne levere gode produkter og et højt serviceniveau, så du kan føle dig tryk og tilfreds.

Parketgulv

Hos Alpgroup kan du få paketgulv i flere sorteringer i forskellige prislag. Det eneste der er forskellen på de forskellige sorteringer er farve sammenspillet og knaster i parketgulvet. Den høje kvalitet er fælles for dem alle sammen og der er ingen forskel sorteringerne imellem. De findes i følgende sorteringer: Select, Natur og Rustik.

Gulvet kan leveres i flere forskellige træsorter, som eg, ask, røget eg og mange andre typer. Det gør at der helt sikkert vil være et udtryk, som falder i god jord og som passer sammen med resten af boligens indretning.

Udover de forskellige sorteringer, så er det også muligt at købe restpartier af forskelig art. Dette gælder både massivt stavparket, sildeben lamelplank og lamelplank.

Lang erfaring og gode leverandører

De har leveret gulve til danske byggerier siden 2004 og har derfor en lang erfaring med at kunne give den bedste service og hurtigste levering. De har både gulve på lager, men får også lavet gulv hos udvalgte leverandører. Her tjekker de selv kvaliteten og sørger for at den lever op til deres standarter.

Adresse

Adresse:

Gejsingvej 60 6600 Vejen, Denmark

Telefon:
Web:

-