Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
ALPHA Containers A/S
titleName

ALPHA Containers A/S

Hos ALPHA Containers A/S kan du leje, købe eller lease diverse containertyper. Vi leverer i hele landet og har mere end 20-års erfaring indenfor containerbranchen.
Vi har kontor i på havnen i Aarhus, hvorfra vi hjælper både privat og erhverv med forskellige containere. Indenfor erhverv er det især byggepladser, håndværkere og bygherrer som har behov for midlertidig og sikker opbevaring i forbindelse med byggeri, ombygning eller renovering. Vores containere leveres med forsikringsgodkendte containerlåse, hvilket er et krav hos forsikringsselskaberne. Kontakt os endelig hvis du sidder med spørgsmål omkring sikkerhed og forsikring i forbindelse med opbevaring i container.
Vi udlejer flest standardcontainere i 20-fods, her kan der også vælges en isoleret model, og desuden kan vi bygge og indrette for eksempel kontorcontainere efter ønsker og behov.
En stor del af vores containere er blå, men vi har også grønne, grå, hvide, røde og sorte på lager. Har du ønske om en special farve så kontakt os, vi kan skaffe alle tænkelige farver hjem.
Kontakt os gerne for rådgivning om valg af containertype. Vores erfarne konsulenter har arbejdet med rådgivning af containere i rigtig mange år, og kan med garanti vejlede dig til at få den optimale løsning uanset hvor i landet og uanset behov.

Adresse

Adresse:

Vandvejen 7, Niveau 4, 8000 Aarhus

Telefon:
Kontakt firmaet

Åbningstider

Mandag

08.00-17.00

Tirsdag

08.00-17.00

Onsdag

08.00-17.00

Torsdag

08.00-17.00

Fredag

08.00-17.00

Lørdag

Lukket

Søndag

Lukket