Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
Alarm & Videoovervågning uden abonnement
titleName

Alarm & Videoovervågning uden abonnement

Alarmkompagniet har siden 2003 hjulpet private og erhverv med at sikre deres ejendom.

Alarmkompagniet forhandler gode og driftsikre alarmsystemer som du selv kan installere. Du styrer selv alarmen via en gratis app til din smartphone. Ingen gebyrer eller regninger fra kontrol og vagtcentral. Du kan vælge et system med eller uden kamera, og de mere avancerede til intelligent hjem styringer. F.eks. tænde og slukke for lys, strøm, varmen, garage styring etc. Se alarmsystemer her

Søger du efter videoovervågning skal du først beslutte om du ønsker et trådløst system, hvor videosignalet overføres trådløst til en skærm eller optager. Kamera skal dog stadig have strøm. Er det ikke muligt, anbefales et stand alone kamera på batteri. Det skal lades op engang om mdr. eller hver 2. an på hvor meget du bruger det. Det kobles sammen med dit trådløse wifi, så du kan se med via app på din telefon. Se mere om trådløs videoovervågning her.

Du kan også trække kabler ud til hvert kamera og ind til harddiskoptageren. I kablerne er der både strøm og videosignal. Du tilslutter din optager til din router, og kan på den måde styre systemet og se dine optagelser. Der findes systemer i forskellig størrelse alt efter dit behov. Den mest almindelige pakke til private hjem er 2/4 kamera. Du kan få systemer der kan klare 8 og op til 16 kamera. Der er HD videoovervågning over coax kabler eller IP videoovervågning via LAN kabler. Se mere om videoovervågning her.

Har du brug for rådgivning, er du altid velkommen til at kontakte kundeservice, der gerne hjælper med at finde den rette løsning til dig.

Adresse

Adresse:

Nansensgade 3, kld tv

Telefon: