Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
Afhentning af affald
titleName

Afhentning af affald

Afhentning af affald i København

Heisenberg Group tilbyder branchens billigste affaldsløsning i København. Det er nemt, hurtigt og enkelt at komme af med dit affald, og samtidig være miljøbevidst. Med Heisenberg Group som din samarbejdspartner kan du trygt stole på, at vi vil tage os af det hårde arbejde. De tilbyder alt fra bortskaffelse af affald, byggeaffald, haveaffald og elektronik. Mere enkelt bliver det ikke at komme af med dit storskrald. De sørger ligeledes for at sortere dit affald, så det kan blive genanvendt.

Kort sagt får du branchens hurtigste service af afhentning af affald til gennemsigtige priser, uden at du skal svede på panden. Deres team vil hurtigt og effektivt slæbe, slide og sortere dit affald.

Afhentning af affald for private og erhverv

Hos Heisenberg Group har de mange års erfaring og kan håndtere en del forskellige opgaver med vores affalds lastbil. De kan sandsynligvis også klare afhentning af affald hos dig. Deres services passer blandt andet til flytning og renovering af private hjem. Har du eksempelvis en sofa på femte etage, som skal flyttes til stueetagen? Måske skal din arbejdsplads have ryddet jeres erhvervslokaler eller have løbende storskraldsafhentninger fra kontorer, restaurationer og detailhandel? Så står  Heisenberg Group klar til at fjerne alt fra himmel og jord. Det eneste vi kræver, det er, at dit affald og storskrald kan løftes og fjernes.

Adresse

Adresse:

Priorparken 359, 2605 Brøndby, Danmark

Telefon:
Email:

-

Web:

-