Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
Adecco – verdens største inden for HR og rekruttering

Adecco – verdens største inden for HR og rekruttering

Adecco er verdens største inden for HR og rekruttering og har Danmarks største pulje af præ-kvalificerede kandidater. Adecco S.A. er en schweizisk-baseret international virksomhed, der er markedsledende globalt indenfor HR. Virksomheden har hovedsæde i Glattbrugg i Schweiz og har aktiviteter indenfor rekruttering, vikarservice og outplacement. Alene i danmark har Adecco 9 lokale afdelinger i og er ydermere lokaliseret i 60 lande rundt om i verden.

Adecco er en stor HR-virksomhed med over 33.000 ansatte, som selv har afprøvet mange af de teknikker, der skal til når man skal tiltrække relevant og god arbejdskraft. Ligeledes i virksomheden hjulpet flere tusind ud i job, og har dermed været bindeled mellem virksomhed og kandidaten. Adecco kender mennesker, hvilket gør at de kan udføre deres rekrutteringsarbejde på bedste muligevis.

 

Mange års erfaring inden for rekruttering

Adecco et et rekrutteringsbureau som har over 30 års erfaring og har alene i Danmark 150 ansatte. Hvis du sidder i en virksomhed som har brug for assistance til ansættelse eller HR i al almindelighed, så tøv ikke med at tage kontakt til Adecco, der sidder en lang række folk klar til at hjælpe jer. Virksomheden benytter mange platforme til rekruttering og specielt LinkedIn og andre platforme har vundet frem de seneste år. Mange bruger specielt LinkedIn til at finde deres næste arbejdsplads. Ligeledes bruger mange rekrutteringsbureauer og medarbejdere deres private profil til at finde kommende kollegaer.

 

Adresse

Adresse:

Falkonér Alle 1, 2000 Frederiksberg

Telefon: