Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
Aarhus Ejendomsservice
titleName

Aarhus Ejendomsservice

Aarhus Ejendomsservice er som navnet antyder det, en virksomhed der tilbyder ejendomsservice i Aarhus. Der er kan være mange grunde til at få en ekstern leverandør til at stå for service af ejendommen. Det er eksempelvis efterhånden mere og mere sjældent, at beboere i lejeboliger har viceværtsroller. Derfor er det en god ide at hyre en professionel virksomhed i forbindelse med viceværtsservice. På den måde er man også sikker på, at arbejdet bliver udført ordentligt.

Aarhus Ejendomsservice tilbyder dog også mange andre former for service, og kan assistere med alt fra vask af solceller til vinduespolering, algerens, græsslåning og meget mere. Aarhus Ejendomsservice henvender sig især til virksomheder, men alle typer af opgaver udføres i lige så vid udstrækning hos private. Så står du med et behov for at fjernet alger på taget eller noget helt andet, så er det bare at udfylde kontraktformularen på deres hjemmeside, så bliver du kontakt med et tilbud – helt uforpligtende naturligvis.

Fra du indtaster formularen, går der altid maksimalt 24 timer til du har et tilbud. Du kan desuden være sikker på at, det er konkurrencedygtige priser, at kvaliteten er i orden og at de aftaler der indgås bliver overholdt. Det er blot nogle af de mange grunde, der er til at vælge virksomheden, hvis har har en opgave der falder inden for deres ydelser.

 

 

Adresse

Adresse:

Aarhus

Telefon:
Email:

-