Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
1902Software
titleName

1902Software

1902 Software er en danskejet virksomhed, der i 20 år (siden 1998) har leveret mere end 1000 hjemmesider og websystemer til en lang række kunder i Danmark og flere andre lande. De har leveret mange forskellige løsninger lige fra portaler der har sommerhusudlejning til formuerådgivere og ikke mindst en lang række webshops.

Når man skal have lavet en hjemmeside, er der mange faktorer der spiller ind i forhold til hvilken platform man skal vælge. 1902 Software er både wordpress udvikler, Umbraco Udvikler og Magento Udvikler, så uanset hvilket CMS du vælger, kan du være sikker på at 1902 Software kan være jeres partner på projektet. På deres hjemmeside kan du se en masse referencer såvel som kundeudtalelser.

1902 Software er danskejet, men fysisk er de placeret på Filippinerne, hvilket også er grunden til at de typisk er mellem 40 og 50% billigere på deres løsninger, end konkurrenterne er. Modsat mange andre bureauer, så bruges der ikke freelancere og alt bliver lavet internt af de dygtige medarbejdere, hvilket også sikrer, at man altid kan komme i kontakt med dem der har stået for løsningen.

 

Adresse

Adresse:

Filinvest Corporate City Alabang, Muntinlupa City 1781 Filippinerne

Telefon: