Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
Rumas A/S
titleName

Rumas A/S

Rumas er en designvirksomhed med rødder i den sorte nordjyske muld, samt den aalborgensiske arbejdskultur, der er født af kul og stål. Rumas identificerer dig med den Aalborgensiske historie, som i dag står med sine rygende skorstene som et af verdens innovationscentre for de moderne kreative erhverv. Dette bliver fortolket i vores tilgang til både design og produktion.

Hos Rumas bliver der lavet designs med sjælen. Vi tror på at vi som mennesker i høj grad bliver inspireret af vores miljø, hvorfor vi skaber rum, hvor tankerne kan tage form i fred. Vores håndværkere skaber derfor både smukke og behagelige rum, der giver optimale vækstbetingelser for energien og glæden.

Vores designs tager afsæt i den moderne dansker, som mere end nogensinde er veluddannet, ambitiøs og i stigende grad inspireres de idéer i Skandinavien, som både overrasker og slår rod i resten af verden. I dag tager vi kontoret med hjem i lommen, hvorfra vi har adgang til hele verden, og hele verden har adgang til os. Der er ikke længere store grænser mellem hjem og arbejde, og derfor bliver vores arbejde også en livsstil, som skal berige os i kombination med alt det andet, der giver livet mening og indhold. Og det skal også afspejle sig i vores arbejdsmiljø.

Vores møbeldesigns emmer af robusthed, personlighed og en uovertruffen kvalitet. Møblerne har også raffinement, samt sin helt egen elegance og æstetik, som er skabt på vores lokale møbelsnedkeri. Vores knowhow og værdier tager afsæt i en tradition for kvalitet, som vi aldrig vil lægge fra os. Af den baggrund designer vi møbler i nyt nordisk design – den slående enkelthed, som er synonymt med dansk design i hele verden, og som kun kan opnås med en minutiøs detaljesans og hårdt arbejde. For os er kvalitet, når selv den mindste detalje er gennemtænkt til perfektion. Hvert enkelt møbel er skabt ud fra denne kompromisløse holdning til design.

Respekt for håndværkstraditionerne, snedkerfaget og godt gammeldags hårdt arbejde er en del af vores DNA. Gentænkt, formfuldendt og gennemført design er vores ambition.

Adresse

Adresse:

Skelagervej 11, Aalborg

Åbningstider

Mandag

08:30-16:30

Tirsdag

08:30-16:30

Onsdag

08:30-16:30

Torsdag

08:30-16:30

Fredag

09:00-15:00

Lørdag

-

Søndag

-

...eller efter aftale