Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
PartnerDialog.dk – Telemarketing med fokus på langsigtede relationer
titleName

PartnerDialog.dk – Telemarketing med fokus på langsigtede relationer

PartnerDialog.dk er et dansk telemarketingbureau med stor erfaring på det danske samt på udenlandske markeder. Partnerdialog.dk hjælper virksomheder og organisationer med at opnå deres salgsmål.

Virksomhedens mission er at levere den bedste ydelse og sikre, virksomhedens kunder ved at tilføre mere værdi til deres virksomheder. Visionen lyder på at sikre at arbejde med de bedst kvalificerede medarbejdere, bruger den bedste teknologi og altid søger de bedste løsninger for at levere deres ydelser til deres kunder i aftalt kvalitet og tid.

Langsigtede relationer giver de bedste og mest profitable resultater

PartnerDialog.dk stræber efter at skabe stærke og langsigtede relationer mellem virksomhederne, og dermed ikke bare hurtige engangssalg. PartnerDialog.dk tror på, at med langsigtede relationer, opnår virksomhederne de bedste og mest profitable resultater.

Partnerdialog.dk’s medarbejdere har mange kompetencer, der kan understøtte din virksomheders salgsindsatser i bred forstand – her arbejdes med opsøgende salg og tilbydes en række konsulentydelser og individualiserede totalløsninger. Medarbejdernes gennemsnitsalder er ca. 45 år, og virksomhedens konsulenter er alle fastansatte, hvilket også indikerer, at PartnerDialog.dk differentierer sig væsentligt fra andre salgsbureauer i branchen.

PartnerDialog.dk’s konsulenter er alle tidligere ledende medarbejdere fra industrien. De har alle arbejdet med og haft ledende stillinger inden for salgsområdet. Medarbejderne har mange års erfaring, og de evner at få et møde i stand på direktionsniveau.

Integritet, interesse og menneskelige relationer

Nøgleordene hos PartnerDialog.dk er; integritet, interesse og menneskelige relationer. Virksomheden tror på, at et succesfuldt salg er mere end bare at lukke en ordre – her kan igen nævnes lange relationer. PartnerDialog.dk mener at det er en forudsætning, at de udviser viden og interesse for potentielle kunders virkelighed, hvis potentielle kunder skal gøres interesserede i dit produkt.

Adresse

Adresse:

Bispevej 25 2400 København

Telefon: