Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
Parfume | Køb det uden binding og Duft Dejligt
titleName

Parfume | Køb det uden binding og Duft Dejligt

Parfume mærker, stort udvalg

DuftDejligt.dk er DK’s bedste parfumeshop som har til hensigt at gøre det nemt at Dufte Dejligt. Vi sælger kosmetik og Parfume til kvinder, og du finder også produkter som de bedste herre parfume på markedet, uanset om de søger Eau de Toilette, Eau de Parfum eller deodoranter, alt sammen uden binding og skjulte abonnementer.

Vi har tænkt vores strategi igennem, og gjort det enkelt og nemt at tilbyde vores kunder billige parfumer, så man kan spare penge sammenlignet med detailbutikkerne.

Hvorfor skal jeg, købe billig parfume hos DuftDejligt.dk?

Det synes vi er ret enkelt. Men vi forklare gerne, hvor vi gør en forskel og hvilke fordele der kan være ved at handle hos Duft Dejligt. For sikkert er det, at der findes mange steder at handle parfume, men der er forskel på sikkerhed, ærlighed og det at handle hos nogle som ønsker dig det bedste. På godt dansk kalder vi det – “Vi er købmænd – som du kan stole på”.

Ja, det er måske store ord. Men vi synes faktisk, at manglende kundeservice og forståelse for kunden, og det at behandle den købende med respekt, er tendenser som opleves oftere og oftere når man handler, uanset om det er i detail eller online. Men folkene bag Duft Dejligt har en anden tilgang. Det har vi fordi, at vi er oplært med, at rigtig købmands forståelse og det at kunne sætte sig i kundens sted, som ofte vil give positiv effekt, og det er netop derfor vores online parfume butik er drevet ud fra tanken om at det skal være – nemt, enkelt og gennemskueligt så alle kan Duft Dejligt.

Når du handler hos Duft Dejligt kan du derfor være sikker på følgende ting, som også gør at vi skiller os ud fra størstedelen:
– Du handler i en sikker webshop (E-mærket)
– Vi tænker på miljøet og har taget stilling (Vi er Co2 neutral certificeret webshop)
– Vi skilter med leverings tid og priser, hele vejen igennem shoppen. Så du bliver ikke overrasket.
– Vores fragtpriser er så lave som mulige, og du kan også opnå gratis fragt.
– Vores kundeservice gør alt for at besvare henvendelser hurtigst muligt, på telefon eller mail.

Så kan du vente nogle dage på din parfume, mascare eller anden makeup, ja så finder du både parfume og kosmetik til nedsat pris hos os.

Ingen medlemsfordele, kun billige parfumer

Vi har ingen binding eller andre medlemsfordele. De eneste fordele du kan opnå ved at oprette nyhedsbrev eller følge os på enten Facebook eller Instagram er, at du får leveret tilbud og viden hurtigere end ellers. Men det kan også være en stor fordel!

Men alt i alt, så er vores forretning opbygget over loyalitet og troværdighed, vi tror nemlig på, at ærlighed er vejen til en god relation og det er relationen som i sidste ende giver de tilbagevende kunder, netop fordi vi stoler på hinanden og at I ikke snyder mig med høje priser, skjulte gebyr eller andre beskidte tricks, som vi ser hos konkurrenterne som driver deres forretning som medlems klubber. Vi synes og tror på, at der er folk som støtter tanken om, at alle har ret til billig parfume.

Så kan man spøge sig selv, men har de så det jeg bruger?

Billige parfumer fra de mest populære brands

Svaret er ja! Men ikke nok med, at vi har populære parfume brands og næsten alle mærker. Vi fortæller også gerne historien bag mærket eller endnu bedre, hvordan du bruger din parfume, kosmetik og andet på bedste og mest hensigtsmæssige måde. Vi er ikke interesseret i, at du blot køber, bruger og kommer tilbage og køber hurtigere end hurtigt. Vi ønsker at du kommer tilbage, fordi vi er til at stole på!
Så du skal vide, at hos os finder du både parfume mærker som Dior, Chanel parfume, Hugo Boss, Ralph Lauren Eau de Toilette eller en af de populære varianter fra Paco Rabanne som 1 million, niche parfume fra Creed eller en mere afdæmper hverdags parfume fra Britney Spears eller DKNY – ja valget er mange og vi har dem alle.

 

Adresse

Adresse:

Alberts Have 47

Telefon:

Åbningstider

Mandag

08 - 21

Tirsdag

08 - 21

Onsdag

08 - 21

Torsdag

08 - 21

Fredag

08 - 21

Lørdag

-

Søndag

16 - 22

Vi har åbent hele døgnet, men behandler ordre i det angivet tidsrum.