Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
ØLGOD VVS OG ENERGI
titleName

ØLGOD VVS OG ENERGI

I april 2018 blev Ølgod VVS og Energi etableret af Søren Jørgensen, der fungerer som leder og direktør af virksomheden. De seneste år har været fyldt med spændende opgaver både for private og erhvervskunder.

Hos Ølgod VVS og Energi er specialiseringen inden for energioptimering af varmeløsninger tydelig, herunder varmepumper, pillefyr, beholdere, varmevekslere og styring af varmeanlæg. Uanset om du skal have bygget et nyt hus, renoveret et gammelt eller blot har behov for vedligeholdelse af dine varme- og ventilationsløsninger, er vi det rette firma til opgaven. Vi tager os af opgaver af enhver størrelse, så hvis din vandhane drypper eller toilettet løber, er vi glade for at hjælpe.

Vi er altid åbne for at tænke kreativt og komme med gode idéer. Derudover har Ølgod VVS og Energi et solidt samarbejde med andre lokale håndværkere som murere, tømrere, elektrikere og blikkenslagere. Derfor er vi i stand til at håndtere alle opgaver, som vores kunder ønsker at få løst.

Lad os kort fortælle om manden bag Ølgod VVS og Energi, Søren Jørgensen. Han har altid haft en passion for håndværk og har været fascineret af mekanik og nytænkning siden en tidlig alder. Da han var i erhvervspraktik i 8. klasse hos dengang Ølgod VVS og Blik, indså han, at det var den karrierevej, han ønskede at følge.

 

Adresse

Adresse:

Kirkebjergvej 15, 6870

Telefon: