Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
Odsherreds Efterskole
titleName

Odsherreds Efterskole

Loading…

Odsherreds Efterskole – en efterskole på Sjælland med globalt udsyn!

Odsherreds Efterskole er nok landets mest internationale efterskole, og med 14 søsterskoler fordelt på 4 verdenskontinenter får eleverne gode muligheder for at komme rundt omkring i løbet af deres efterskoleophold.

Odsherreds Efterskole tilbyder efterskole i 9. og 10. klasse, med et ambitiøst bogligt niveau (herunder Cambridge engelsk), og med et væld af spændende linjefag/interessefag.

På OE vil man gerne forme en generation af verdensborgere, der ser muligheder i de kommende års stadigt stigende globalisering. En af disse muligheder kunne være egen virksomhed, med fokus på hele verden som markedsplads.

For unge mennesker med en drøm om et arbejdsliv som iværksætter, er der med linjen OE Business skabt optimale muligheder for en efterskole for iværksætteri.

Her vil de unge lære alt inden for opstart og drift af iværksætterfirmaer. Teoretisk, men også praktisk. De unge får en unik mulighed for at arbejde med udvikling og vækst for rigtige virksomheder, typisk placeret i den tredje verden og med et endnu uudnyttet  og stort vækstpotentiale.

Se mere om Odsherreds Efterskole på hjemmesiden.

Adresse

Adresse:

Adelers Alle 127, 4540 Fårevejle

Telefon: