Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
Hot’N Cold – Kaffeløsninger til Drikkevandsløsninger til Erhverv
titleName

Hot’N Cold – Kaffeløsninger til Drikkevandsløsninger til Erhverv

Mangler du kaffeløsninger eller drikkevandsløsninger til din virksomhed, så er virksomheden Hot’N Cold garant for både bæredygtige og rentable løsninger til både små og store virksomheder. Hot’N Cold har siden 2000, leveret alt fra kaffeautomater, kaffemaskiner, vending automater og drikkevandsløsninger, til kaffetilbehør såsom kaffebønner, automatprodukter og forskellig te.

Med tilpassede kaffekoncepter, hvor du som virksomhed får muligheden for at tilpasse kaffeløsningen til dit reelle forbrug, får du det bedste fra hvert område.

Milano konceptet og Nescafé Kaffekoncept går du ikke på kompromis med kvaliteten. Du får i stedet en kaffeløsning tilpasset netop din virksomheds forbrug, så omkostningerne holdes på et minimum.

Eksempel på kaffeløsning

Et eksempel på en kaffeløsning kan være at din virksomhed får en all-inclusive pakke med leje af kaffeautomat, et minimum forbrug på fx 50 kopper per dag samt serviceaftale og produkter til maskinen med mere. Det gør det nemt og bekvemt i forhold til ikke at skulle investere i en ny maskine men også i den daglige drift.

Er det bæredygtigt?

Med et stigende fokus på bæredygtige løsninger, også inden for produktion af kaffe, har Hot’N Cold et samarbejde med Nescafé og Zoégas, som både tilgodeser miljøet og arbejderne bag.

Du kan læse meget mere om hvorledes vi bidrager til bæredygtig kaffeproduktion på siden: https://hotncold.dk/baeredygtighed/ og du er naturligvis altid velkommen til at ringe til os og høre nærmere på 70 22 04 47 eller skrive en mail til os.

Adresse

Adresse:

Frederikshøjvej 100, 7100 Vejle

Telefon:
Web:
Kontakt firmaet

Åbningstider

Mandag

08:00 - 16:00

Tirsdag

08:00 - 16:00

Onsdag

08:00 - 16:00

Torsdag

08:00 - 16:00

Fredag

08:00 - 16:00

Lørdag

-

Søndag

-