Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
Helms TMT

Helms TMT brancheførende leverandør af maskiner til landbrug og industri.

Helms TMT forhandler landbrugsmaskiner, minilæssere, minitraktor, alm. traktorer og industrimaskiner til konkurrencedygtigepriser, og har altid fokus på kvalitet, sikkerhed og komfort. For at kunne leverer den bedste service rådgiver vi altid kunden i købet. Hvilket fordele og ulemper er der ved de forskellige typer maskiner. Når du handler med Helms TMT, har du altid mulighed for at se eller afprøve maskinerne på en af vores tre lokationer inden vi bestiller dem hjem.

Helms TMT har i dag 35 ansatte hvor vi har alt fra bogholder, servicemøntører, lagerarbejder og sælgere. Alle med et stort drive og ambitioner om at holde Helms TMT førende position på markedet. Virksomheden drives i dag af de tre familie medlemmer Kristian, Jakob og Allan Helms.

Oprindeligt var det Knud Helm, der med sin partner startede virksomheden på en gammel nedlagt benzinstation i 1951. Den gang under navnet Helms og Oehlenschläger. I starten var det reparationer af biler, for senere hen at sælge maskiner. I 1962 flyttede man til den nuværende lokation i Lind på grund af virksomhedens vækst. 10 år senere overtog Knud Helms hele forretningen og ændrede navn til Helms TMT-Centret. Fra nu af var der kun fokus på salget af traktorer, trucks og mejetærskere til landbrug og erhverv.

VI IMPORTERER MASKINER FRA DET MESTE AF EUROPA

Vi importerer og leverer maskiner fra hele Europa. Vi er nordens førende leverandør og distribuerer primært gennem et landsdækkende forhandler netværk. Vi har mærker som Schäffer, Bigab, TYM, McHale, Cams og Bucher Municipal.

Derudover sælger vi også brugte maskiner. Her kan du få alt fra brugte sneplove til brugte minilæssere.

 

 

Adresse

Adresse:

Tavlundvej 4-6, Lind

Telefon:
Email:

-