Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
GymPlay ApS
titleName

GymPlay ApS

GymPlay APS – Airtracks og Trampoliner

GymPlay er en dansk producent af Airtracks og gymnastikudstyr. På GymPlay’s hjemmeside har du mulighed for at købe en 3,4,5 meter Airtrack eller længere skulle der være behov for dette. Udover Airtracks og gymnastikudstyr sælger de også de populære Berg trampoliner.
GymPlay har kontor i Aalborg, men sælger Airtracks i hele Europa. En ting som GymPlay vægter højt i forhold til hvad man ellers finder på det danske marked, er at alle deres Airtracks er helt fri for skadelige kemikalier og phthalater.

Hvad er en Airtrack?

En Airtrack er en ny type af gymnastikmåtte som kan pumpes op med luft, så den ikke alene er blød og sikker at lande på, men giver også ekstra kraft til dine spring. Derfor er Airtracks flittigt brugt inden for f.eks. Gymnastik, Parkour og cheerleading. En Air track kommer typisk i længer af 3-6 meter til hjemmebrug og op til 15 meter til gymnastik foreninger og klubber. Højden på Airtracken variere typisk imellem 10 til 30 centimer, og jo mere højde der er på, jo mere højde får du på dine spring på den. Du kan købe Airtracks i Gymplays Webshop som du finder her.

Berg trampoliner

Udover at sælge Airtracks til gymnastik interesserede, så sælger GymPlay også de smarte Berg trampoliner, som er nogle af de bedste trampoliner på marked. Forskellen på en Berg trampolin og en klassisk have trampolin, er for det første kvaliteten, men også hvor højt du kan hoppe på dem, størrelsen og designet. Går man bare lidt op i trampoliner, så vil man tydeligt kunne mærke forskel på en Berg trampolin og de almindelige blå havetrampoliner. Du finder alle vores Berg trampoliner i vores Berg Shop

Har du brug for at komme i kontakt med os, kan vi findes på følgende adresse:

GymPlay ApS
Halkjærvej 16A
9200 Aalborg SV
T: +45 71 99 96 95
M:info@gymplay.eu
https://gymplay.dk

Adresse

Adresse:

Halkjærvej 16A

Telefon: