Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
Genux Executive
titleName

Genux Executive

Hos Genux Executive har vi specialiseret os i rekruttering, executive coaching, business coaching og outplacement af ledere og chefer. Vores tjenester fokuserer på at hjælpe ledelsesprofessionelle med at udvikle deres karriere. Vi skaber skræddersyede outplacementforløb for at støtte dem, der ændrer deres karriereveje. Derudover tilbyder vi individuel coaching for at hjælpe med at løse specifikke ledelsesudfordringer. Vores team er dedikeret til at udvikle ledelsesteams og organisationer.

Vores rekrutteringstjenester er skræddersyet til at hjælpe med at finde de rette ledere til virksomheder. Vi vurderer både interne og eksterne kandidater for at sikre det bedst mulige match. Vores gennemprøvede onboarding-proces sikrer hurtig og effektiv beslutningstagning.

Genux Executive er også engageret i lederudvikling. Vi hjælper ledere med at skabe et klart fokus med deres mål, hvilket er til gavn for både lederen og organisationen.

Vi har specialiseret os i at støtte ledere, der er blevet opsagt, i deres søgen efter et nyt arbejdsliv. Vores outplacement til ledere er kendt i hele Danmark, da vi fokuserer på at skabe et tæt personligt forhold til den enkelte.

Hvis du leder efter en outplacementpartner, tilbyder vi et gratis og uforpligtende møde, hvor du kan drøfte din situation, dine kompetencer og ambitioner. Under dette møde kan vi forklare outplacementforløbet, og hvordan vi kan skræddersy vores ydelser til at opfylde dine særlige behov.

Hvis du vil vide mere om vores outplacementtjenester, kan du besøge vores websted: www.genux.dk. Vi mener dog, at det er vigtigere at lytte til andre end at tale om os selv. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har yderligere spørgsmål.

Adresse

Adresse:

Kongevejen 400 · 2840 Holte

Telefon:
Kontakt firmaet

Åbningstider

Mandag

08:00- 17:00

Tirsdag

08:00- 17:00

Onsdag

08:00- 17:00

Torsdag

08:00- 17:00

Fredag

08:00- 17:00

Lørdag

-

Søndag

-