Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
Frandsen & Søndergaard, Rådgivende Ingeniørfirma K/S
titleName

Frandsen & Søndergaard, Rådgivende Ingeniørfirma K/S

Frandsen & Søndergaard er et rådgivende ingeniørfirma med kontor i Aalborg.

Vi har igennem årene været fast rådgiver for en lang række boligselskaber, privatpersoner og offentlige bygherrer, som vi altid giver en engageret og seriøs rådgivning, uanset opgavens størrelse.

Vores medarbejderstab består lige nu af konstruktionsingeniører, bygningskonstruktører, VVS-/EL-ingeniører, tekniske designere samt byggeledere. Personalets faglige sammensætning betyder, at vi kan tilbyde rådgivning inden for alle traditionelle ingeniørdiscipliner.

Hos Frandsen & Søndergaard elsker vi vores fag og vi har alle skyhøje ambitioner. Vi drømmer om at være de skarpeste på vores felt, og er stolte hver gang vi fuldender et banebrydende projekt. Det betyder også, at vi gør en dyd ud af at møde vores kunder i øjenhøjde. Vi vil gerne have en tæt dialog med vores kunder gennem alle projektfaser, så de føler sig i trygge hænder gennem hele samarbejdet.

Vi sørger for høj kvalitet og resultater der holder. Vores tilgang er altid praktisk, reel og ambitiøs, og så er ord som pålidelighed og stabilitet blandt vores grundværdier.  

Adresse

Adresse:

Nylandsvej 15, 9000 Aalborg

Telefon:

Åbningstider

Mandag

08:00-16:00

Tirsdag

08:00-16:00

Onsdag

08:00-16:00

Torsdag

08:00-16:00

Fredag

08:00-15:30

Lørdag

-

Søndag

-