Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
Designovation Studio
titleName

Designovation Studio

Designovation er en webshop som specialiserer sig i møbler, belysning, køkken, bad, garderobe og indretning til både private og erhvervskunder. På deres website finder man et stort udvalg af kvalitetsboliginventar som passer til enhver smag. Selvom ordet design findes i titlen, så bør man ikke lade sig skræmme, da Designovation har produkter fra begge ender af prisparameteret.

I dag består Designovation af et hold på et par fastansatte og flere freelancemedarbejdere. På trods af webshoppens store succes, har de dog ikke tænkt sig at udvide staben, da de mener, at det vil gå ud over virksomhedens personlige rådgivning.

I Designovation er det nemlig ikke kun produkterne som er i højsædet, men de stiller også høje krav til deres serviceniveau. I hverdagene kan man ringe ind til virksomheden i tidsrummet 10:00 – 17:00, hvor man kan få svar på spørgsmål omhandlende alt fra indretning til levering. Hvis man ikke har mulighed for at ringe i det pågældende tidsrum, kan man altid sende en mail.

Som nævnt herover så består en stor del af designovations kunder af virksomheder som ønsker at give deres kunder, ansatte og samarbejdspartnere en smuk æstetisk oplevelse. Her tilbyder Designovation både at sælge og lease boliginventar til virksomhederne. Leasing fungerer godt for de virksomheder som en gang imellem ønsker at opdatere deres møbler.

 

Adresse

Adresse:

Sundkroggade 23, 1 st. Floor DK-2150 Nordhavn

Telefon: