Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
Danlamp
titleName

Danlamp

Om vinteren og om natten så er lamperne nok nogen af de vigtigste ejendele, som vi har i vores hjem, da vi er afhængige af lyset for at kunne se. Selvom vi måske ikke tænker over det i vores hverdag, så har vi i Danmark en stor tradition for produktion af glødepærer, og Danlamp bærer en stor del af denne tradition.

Danlamp har siden 1931 produceret glødepærer i højeste kvalitet, og de har lige siden begyndelsen været Danmarks førende producent af glødepærer. Dette vil sige, at man altid er sikker på at få den højeste kvalitet hos Danlamp, uanset hvilken slags pærer man efterspørger. Hos Danlamp brænder de nemlig for at producere alle slags lyskilder, så kunderne kan benytte lyset til alle lejligheder. Dette sikres via en tæt dialog med kunderne, så man er sikker på at få præcist det produkt, man har bestilt.

Danlamp er en af de få større lysproducenter som ikke har stoppet for produktionen i Europa for at flytte al aktiviteten til de lavtlønnede lande i Asien. I stedet har Danlamp valgt at lade produktionen blive i Danmark, så de kan vide sig sikre på, at kvaliteten stadigvæk er i top. Dette vidner også om, at Danlamp ikke vil udnytte arbejdere som arbejder for absurd lave lønninger.

Adresse

Adresse:

Lundsbjerg Industrivej 65 6200 Aabenraa

Telefon:
Web: