Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
Bisidderhjælpen afd. Midtjylland
titleName

Bisidderhjælpen afd. Midtjylland

Har du brug for socialfaglig juridisk bistand fra en privat socialrådgiver? Du sidder måske i klemme i systemet og har brug for hjælp til at komme videre.

Vores afdeling i Aalborg kan hjælpe dig med din sag via professionel socialfaglig ekspertise. Anja Nygaard, vores socialrådgiver i Aalborg er uddannet fra Aalborg Universitet og har stor erfaring indenfor sager fra jobcenteret i Nordjylland. Ligeledes har Anja et stort lokalkendskab til forvaltningerne i området. Anja kan hjælpe dig med privat socialrådgivning i beskæftigelsesrettede sager – hun har solid erfaring og kendskab til lovgivningen indenfor sager relateret til sygedagpenge, flexjob, førtidspension, revalidering, ressourceforløb, jobafklaringsforløb, kontanthjælp og rehabilitering.

Vores private socialrådgiver Camilla Nielsen tager sig af sager indenfor familieområdet i Nordjylland. Hvis du derfor har brug for hjælp til udarbejdelsen af en børnefaglig undersøgelse, har en sag i statsforvaltningen eller andre relevante sager indenfor familieområdet, så tag fat i Camilla.

Vores jurist Bente kan med mange års erfaring fra handicapsager hjælpe dig med sager indenfor serviceloven, altså handicapsager, både voksen og børn, hvad end det drejer sig om tabt arbejdsfortjeneste, hjælp til at søge ydelser og merudgifter, handicapbil, hjælpemidler og meget mere.

Henrik Knudsen er tilknyttet afdelingen i Aalborg, som specialist indenfor arbejdssagsskader.

Mangler du hjælp til din sag, så tøv ikke med at kontakte os allerede i dag. Vi står klar på kontoret i Aalborg til at hjælpe.

Adresse

Adresse:

Middelgade 3, 2. sal th.

Telefon:

Åbningstider

Mandag

08:16

Tirsdag

08:16

Onsdag

08:16

Torsdag

08:16

Fredag

08:15

Lørdag

-

Søndag

-