Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
Betterskin
Loading…

Betterskin er en dansk webshop der forhandler alt du har brug for inden for hudpleje. På Betterskin finder du bl.a. de populære Pearl Wax til at opnå bløde og glatte ben. Derudover finder du fx anerkendte og hygiejniske hudormefjernere, som vil gøre det meget nemmere for at dig at få en ren og pæn hud. Ydermere kan du finde ergonomiske dermarollere, konjac svampe med forskellige virkninger, elektriske ansigtsbørster og meget mere. Alle produkter du finder på Betterskin.dk er kvalitetstestet af Forbrugermagasinet, som giver dig gode råd inden du foretager et køb. Dette gør at du kan føle dig 100% tryg når du handler på Betterskin.dk.

Udover kvalitetstestede produkter til fornuftige priser, så er serviceniveauet også højt. Der tilbydes både 1-2 dages levering, fri fragt ved tilmelding til nyhedsbrev, gratis ombytning og 90 dages fuld returret. Betterskin er en lille og nærværende webshop, som tager hånd om sine kunder såfremt de oplever de mindste problemer.

Betterskin blev etableret tidligt i år 2018 med missionen om at komme udfordringer med huden til livs. Dette er lykkedes rigtig godt indtil videre, og vi har allerede hjulpet tusindvis af kunder.

Adresse

Adresse:

Essen 41, 6000 Kolding

Telefon:

Åbningstider

Mandag

08.00-17.00

Tirsdag

08.00-17.00

Onsdag

08.00-17.00

Torsdag

08.00-17.00

Fredag

08.00-17.00

Lørdag

-

Søndag

-