Radius: Fra
Radius: km
Set radius for geolocation
Apex Law Advokatfirma v. Ulrich Hejle
titleName

Apex Law Advokatfirma v. Ulrich Hejle

Apex Law Advokatfirma er et advokatkontor, som er dybt specialiseret i anliggender fra alle afkroge af den finansielle sektor. Advokatkontoret har beliggenhed i hjertet af Københavns Nordhavn på Billedvej 6 1. sal, og har partner Ulrich Hejle i spidsen. Ulrich Hejles og firmaets øvrige advokaters primære virke er at agere kompetente partnere og rådgivere i alle finansielle anliggender – dog med et særligt fokus på forskellige typer af finansiering, compliance samt i forbindelse med virksomhedsoverdragelser. I advokatfirmaet har klienten altid direkte kontakt til netop den advokat, der sidder med det fulde overblik over klientens unikke sag og har stor erfaring i lignende sager. Dermed benytter advokatfirmaet sin mindre størrelse som en fordel, da klienterne altid kan få hurtig og kompetent rådgivning med specifikt fokus på dennes unikke situation. Advokatfirmaet har stor erfaring med at bistå klienter med anliggender forbundet til finansierings-, selskabs- og finansret. Advokatfirmaets kernekompetencer består af: Juridis rådgivning, virksomhedsoverdragelser, finansregulatoriske spørgsmål, compliance, venturekapital og start-up, securitisering, corporate commercial samt forskellige former for finansiering herunder akkvisitionsfinansiering, aktivfinansiering, finansiering af fast ejendom og projektfinansiering. Læs mere om Apex Law og partner Ulrich Hejle på selskabets hjemmeside.

Advokatpartner og grundlægger Ulrich Hejle

Apex Law Advokatfirma er grundlagt i 2023 af partner Ulrich Hejle, der har brugt hele sin karriere i berøring med de juridiske aspekter af den finansielle sektor. I dag agerer han kompetent erhvervsrådgiver, der rådgiver virksomheder og privatpersoner om forskellige anliggender i og omkring den finansielle sektor. Ulrich Hejles kernekompetencer ligger i denne erhvervsrådgivning, compliance og forskellige typer af finansiering såsom finansiering af fast ejendom, projektfinansiering, finansiering af aktiver, akkvisitionsfinansiering og struktureret finansiering m.m.. Herudover har Ulrich Hejle meget erfaring med virksomhedsoverdragelser, hvor han ofte har bistået henholdsvis køber og sælger for at opnå den bedste aftale – og det ønskede resultat for sine klienter. Efter en betydningsfuld karriere med udmærkelser fra blandt andre IFLR1000 og Legal 500 har Ulrich Hejle opnået meget anerkendelse som ekspert i finansieringsret og forhold i den finansielle sektor. Læs mere om Ulrich Hejle på advokatens hjemmeside ulrichhejle.dk.

Advokat Cecilie Markvart Haugsted

I Apex Law Advokatfirma komplimenteres Ulrich Hejle af advokat Cecilie Markvart Haugsted, som ligeledes tilvejebringer en lang række relevante kompetencer til advokatfirmaet. Blandt disse kompetencer bør finansielle transaktioner fremhæves, hvor advokaten har spidskompetencer i forbindelse med udarbejdelse af transaktionsrelaterede dokumenter. Hertil breder Cecilie Markvart Haugsteds spidskompetencer sig til generel selskabsret, compliance og finansiel regulering.

Til trods for Apex Law Advokatfirmas beskedne størrelse vidner denne beskrivelse af advokatpartner Ulrich Hejle og advokat Cecilie Markvart Haugsted om, at Apex Law må anses som en yderst kompetent partner i forbindelse med finansielle anliggender. Læs mere om advokaterne, advokatfirmaet og advokatkontorets kernekompetencer via linket til hjemmesiden apexlaw.dk nedenfor.

Kontakt Apex Law Advokatfirma

Med kompetent juridisk rådgivning fra Apex Law Advokatfirma får du og din virksomhed de bedste muligheder for at navigere i forskellige afgrene af den finansielle sektor. Firmaets erfarne advokater kan være behjælpelige med en lang række forskellige opgaver og rådgivning indenfor de tre retsområder – finansieringsret, finansret og selskabsret. Nedenfor finder du advokatfirmaets primære mailadresse, hvorigennem du kan komme i kontakt med Ulrich Hejle og Cecilie Markvart Haugsted. Du kan også vælge at udfylde kontaktformularen her på Virksomhedsoplysninger.dk, for at starte samarbejdet. Under Apex Laws kontaktinformationer kan du også finde en række ikoner, der leder dig videre til sociale medier og andre relevante online tilstedeværelser for Apex Law Advokatfirma samt advokatpartner Ulrich Hejle.

Adresse

Adresse:

Billedvej 6 1. sal, 2150 Nordhavn

Telefon:

-

Kontakt firmaet

Åbningstider

Mandag

09:00-17:00

Tirsdag

09:00-17:00

Onsdag

09:00-17:00

Torsdag

09:00-17:00

Fredag

09:00-17:00

Lørdag

-

Søndag

-