Gå på auktion og gør et godt et godt fund

Gå på auktion og gør et godt et godt fund

Dette indhold er sponseret

De fleste mennesker elsker at gøre et godt fund, og særligt hvis det også er et kup. Ligesom det også er en rigtig god fornemmelse, at få en god pris for en vare, som man har til salg. Med forårets komme føler du måske et spirende behov for at udvide bestanden af dine ejendele. Måske du netop mangler et par sneakers, en cykel eller et løbehjul til at transportere dig ud i vejret. Men ikke til en ublu pris. Det er der selvfølgelig råd for. De senere år er det blevet mere og mere populært at tage på auktioner og købe næsten alt, hvad hjertet begærer. Campen Auktioner sælger  alt på auktion , praktisk talt. Så hører du til en af dem, der gerne vil gøre en god handel, så læs videre her.

Hvordan gør jeg?

Hvis du er interesseret i at købe, eller sælge på en auktion, har du to muligheder. Hvis du hører til den forlystelsessyge type, kan du tage på auktioner fysisk. Det synes mange er spændende. Det er uforudsigeligt, og du ved aldrig helt hvad du kommer hjem med. Er du derimod mere introvert, og du måske ikke bryder dig om menneskemylderet, og ikke bryder dig om at byde på den måde, som det foregår på den fysiske auktion, kan du gøre det online  hjemmefra i fred og ro. På hjemmesiden kan du oprette dig selv som byder, og så er der ellers bare med at komme i gang, og finde lige det, som du ikke vidste at du manglede.

Online auktioner

Ved auktioner online kan du vælge at give et maksbud på en vare, som du er interesseret i. Auktionssiden vil herefter selv byde op til dit maksbud er nået. Så du behøver altså ikke selv sidde og følge med online hele tiden. Når online auktioner er ved at slutte kommer der som regel ekstra mange bud ind. Her har du så også mulighed Den sidste halve time af auktionen, kan man følge med via live opdateringer, og gives der bud i sidste øjeblik, så vil budrunden blive forlænget med et par minutter. Hvis du vinder auktionen, får du en faktura tilsendt, hvoraf det fremgår, hvor og hvornår du kan afhente din vare. Hvis du vil sælge, skal du blot indlevere varen, hvorefter denne bliver vurderet, og bliver sat til salg på en relevant auktion. 

Fysiske auktioner

Ønsker du at deltage i en fysisk auktion, kan du købe et bydernummer på auktionstedets hjemmeside, eller på selve auktionen. Her bliver auktionen dirigeret af en auktionarius, som præsenterer de udbudte varer, og styrer slagets gang og det endelige hammerslag. Har du ikke mulighed for at være til stede, kan du give et forhåndsbud. Da vil auktionarius byde på dine vegne. Du skal dog vide, at kommer der et tilsvarende bud fra auktionssalen, går varen til dette.