Afslappende spil i godt selskab

Afslappende spil i godt selskab

Livet skal nydes og det gør du i et godt selskab. Der er mange sjove ting, som du kan lave med såvel venner som familie. Det kan både være indendørs og udendørs, derhjemme eller ude i byen. Vi kommer med en række ideer nedenfor.

 

Bingo online eller hos vennerne

 

Flere aktiviteter findes både på nettet og i det virkelige liv. Du kan spille bingo på internettet eller i stuen. Der kan være fordele ved begge dele. Fx skal du ikke fysisk købe bingospillet, når du spiller på nettet. Dog kan det også være sjovt at invitere venner og familie hjem til en sjov bingoaften hvor i fysisk er i det samme rum.

 

Tag i Golfskoven

 

Hvis du bor i nærheden af Højbjerg i Jylland, kan du overveje at tage i Golfskoven. Det er et hyggeligt sted hvor du kan spise burgere, pomfritter, spille golf, pool, dart, petanque og meget mere. Golfskoven ligger tæt på Århus, og det er et glimrende sted til venner, familie og endda virksomhedsbegivenheder.

 

Bowling er en sikker vinder

 

Alle elsker at spille bowling. Det er en forholdsvis økonomisk aktivitet og det er sjovt at spille uanset hvor mange personer i er. Lige meget om i er fire personer eller 20 afsted, vil i sikkert have det sjovt med at spille bowling sammen. Hvorvidt det er afslappende, handler nok om dit konkurrencegen. Uanset hvor meget du er opsat på at vinde, er det altid vigtigt at nyde oplevelsen sammen.

 

Brætspil er på mode igen

 

Det er også sjovt og hyggeligt at spille brætspil. Selvom at mange personer bruger tid på tablets og smartphones, er det stadigvæk populært at spille Catan, Trivial Pursuit og mange andre brætspil. Der kommer faktisk mere end 300 nye brætspil til Danmark hvert år. Du kan også tage på brætspilscafe i København, hvis du foretrækker at prøve flere nye spil uden at skulle købe dem selv. Blandt andet er Bastard Café på Rådhusstræde utrolig populær.

 

Puslespil med mange brikker

 

Du kan også kaste dig ud i at lægge et stort puslespil. Dette er typisk bedst, hvis du har et stort bord, som du kan dække med puslebrikker i en vis periode. Når du lægger puslespil med mere end 1000 brikker, gøres det typisk med flere omgange. Derfor er det især en social aktivitet, der kan binde hele familien sammen.

 

Spil kort sammen

 

At spille kort er en populær aktivitet. Igen er det ikke en dyr aktivitet, da i normalt blot skal bruge et spil kort og det koster typisk ikke mange penge. Fx kan i spille Gris, som kræver at i er mellem fire og ti spillere. Målet er at samle fire ens kort, som fx fire titaller. Den første spiller til at samle et stik med fire kort, udgår i spillet. Den sidste person, som danner et stik, ender med titlen som ”gris”.

 

Kortspillet 500 er også en klassiker. Fordelen med dette spil er at i kan spille det som to eller flere spillere. I får syv kort hver og det handler om at få så mange point som muligt. Det sjove ved 500 er at i spiller i flere runder. Den første, som har fået 500 point, vinder kortspillet.